Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

Diplomirana medicinska sestra

V Jasmina Vogrin (Maribor, Celje, Ptuj, Murska Sobota) Polni delavnik Friday, December 16th, 2016


Opis dela:

Sem Jasmina Vogrin, rojena 30.03.1993 v Mariboru. Z izredno željo pomagati pomoči potrebnim sem se odločila za poklic srednje medicinske sestre, ki sem ga pridobila na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru. Po končani srednji zdravstveni šoli sem nadaljevala šolanje na Fakulteti za zdravstvene vede Univerze v Mariboru. Šolanje sem zaključila novembra 2016 z diplomo.

Sem odgovorna, prilagodljiva, urejena, komunikativna, se hitro učim, odlično se znajdem pri samostojnem delo kot tudi delu v skupini.

Obvladam računalniške programe kot so Word, Excel, Powepoint, prav tako mi ni tuje obdelava podatkov, urejanje besedil in računalniško oblikovanje. Sem ambiciozna, željna vedno novega znanja in izzivov na raznih področjih. Prav tako me odlikujejo vestnost, organiziranost in ambicioznost. Situacijam se hitro prilagajam.

Verjamem, da bi z veliko mero veselja opravljala delo pri vas, saj me tovrstno delo izredno navdušuje.

Vesela bom vašega morebitnega povabila na razgovor. Kadar koli me lahko kontaktirate na moj e-mail, za podrobnejše informacije.

Jasmina Vogrin

Kje se lahko prijavim na razpis:

e-naslov:[email protected]