Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

LOGOPED II

V ZDRAVSTVENI DOM DR. JANEZA ORAŽMA RIBNICA (RIBNICA) Polni delavnik Saturday, January 13th, 2018


Opis dela:

PRIPRAVA IN UREDITEV DELOVNEGA PROSTORA IN DELOVNEGA MESTA ZA DELO, (DELO SE OPRAVLJA NA TREH LOKACIJAH: RIBNICI, SODRAŽICI IN LOŠKEM POTOKU), SPREJEM DOKUMENTACIJE IN PACIENTOV, NAROČANJE IN PRENAROČANJE PACIENTOV, DIAGNOSTICIRANJE PACIENTOVE KOMUNIKACIJE, PRIPRAVA IN NAČRTOVANJE TERAPIJE, CELOSTNA OBRAVNAVA PACIENTOV, S POVDARKOM NA GOVORNO – JEZIKOVNI KOMUNIKACIJI, INDIVIDUALNA IN SKUPINSKA OBRAVNAVA OSEB Z MOTNJAMI JEZIKA, GOVORA, BRANJA, PISANJA IN POSLUŠANJA, IZVAJANJE PREVENTIVNIH PREGLEDOV GOVORA IN JEZIKA V OKVIRU SISTEMATSKIH PREGLEDOV, EDUKACIJA IN SVETOVANJE STARŠEM IN SVOJCEM, IZVAJANJE TERAPIJE V KOMBINIRANI POVEZAVI Z DRUGIMI TERAPIJAMI, SODELOVANJE S STROKOVNIM TIMOM, SODELOVANJE Z DRUGIMI STROKOVNJAKI V ZD IN IZVEN, TIMSKA OBRAVNAVA PACIENTOV, DEZINFECIRANJE DELOVNIH IN TERAPEVTSKIH PRIPOMOČKOV, IZDELAVA STROKOVNIH MNENJ, SODELOVANJE PRI PERIODIČNI PREGLEDI RIZIČNIH OTROK, VODENJE PREDPISANE DOKUMENTACIJE, EVIDENC IN ADMINISTRATIVNA OPRAVILA, USTNO IN PISNO POROČANJE O OPRAVLJENEM DELU, DRUGE NALOGE, POVEZANE Z OSNOVNIM DELOM IN NALOGE PO NAROČILU NADREJENEGA.

Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Zdravstvo (podrobneje neopredeljeno)

Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas

Delovni čas: polni delovni čas

Delovne izkušnje: 2 leti

Vozniški izpit: B

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Računalniška znanja: urejevalniki besedil – osnovno, delo z bazami podatkov – osnovno

Poskusno delo: 3 mesece

Drugi pogoji

Univerzitetna izobrazba VII./2 st. pedagoške smeri – logopedija, univerzitetni diplomirani logoped, opravljeno pripravništvo in strokovni izpit. univerzitetni diplomirani defektolog – logoped.

Prijava je mogoča do 27. 01. 2018.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

ZDRAVSTVENI DOM DR. JANEZA ORAŽMA RIBNICA

Majnikova ulica 1, 1310 RIBNICA