Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

Srednji zdravstvenik / bolničar negovalec

V Jernej Jager (Celjsko-Savinjska regija, Celje) Polni delavnik Thursday, October 22nd, 2015


Opis dela:

Spoštovani,

sem Jager Jernej, rojen 1. 7. 1993 v Celju.

V šolskem letu 2011/2012 sem končal šolanje na Srednji zdravstveni šoli v Celju, smer zdravstvena nega, s čimer sem pridobil naziv srednji zdravstvenik.

Po končani srednji šoli nadaljujem izobraževanje na izrednem študiju na Visoki zdravstveni šoli v Celju.

Program pripravništva za srednjega zdravstvenika sem pričel opravljati dne 7.7.2014 v Domu ob Savinji Celje, pripravništvo pa sem zaključil dne 6.1.2015.

Strokovni izpit za poklic srednjega zdravstvenika sem opravil dne 14.1.2015 v Zdravstvenem domu Ljubljana – Metelkova ulica 9.

Za opravljanje pripravništva za srednjega zdravstvenika sem se odločil z željo, da si pridobim dodatna praktična znanja, izkušnje in veščine, ki mi bodo v pomoč pri nadaljnji poklicni in študijski karieri.

Po končani pripravniški dobi pa sem bil zaposlen v Domu ob Savinji Celje od 7.1.2015 do 28.2.2015 kot bolničar negovalec I.

Preostale delovne izkušnje sem pridobival v času šolanja v okviru redne mesečne prakse v srednji šoli ter poletnega počitniškega dela. Prav tako pa sem v 1. letniku Visoke zdravstvene šole v Celju, opravljal klinično usposabljanje na področju geriatrije in ZN starostnika v Domu Lipa Štore. Imam 7 mesecev in 22 dni delovne dobe.

Rad pomagam ljudem in mislim, da so bili z mojim delom zelo zadovoljni. Pri delu sem prijazen, zanesljiv in komunikativen.

Poklic srednjega zdravstvenika/bolničarja negovalca me zelo veseli. Ker znanje nadgrajujem še z nadaljevanjem študija, si želim pridobiti več praktičnih izkušenj pri delu z ljudmi in na področju kliničnega usposabljanja v zdravstvu.

Vesel bom Vašega povabila na razgovor z možnostjo svoje dodatne predstavitve in eventuelne možnosti zaposlitve v Vašem zavodu.

Hvala in lep pozdrav,

Jernej Jager

Dodatna znanja :

– poznavanje osnov iz psihologije, psihiatrije in gerontologije starostnika,

– poznavanje osnov iz področja paliativne oskrbe,

– poznavanje osnov iz področja zdravstvene nege otrok in mladostnikov z duševno motnjo,

– znanje temeljnih postopkov oživljanja.

Zanima me izključno delo v Sloveniji !

Kje se lahko prijavim na razpis:

Elektronski naslov : [email protected]
Telefonska številka : 041 291 913