rawrLe kaj je lahko lepšega, kot zimsko razvajanje na toplem s skodelico dišeče vroče čokolade ali tablico omamne čokoladne razvade? Mnogi menijo, da prijetnejšega greha ni.

Čokolado večkrat poimenujemo kot hrano bogov, v naših krajih se zato vse pogosteje rojevajo različni festivali čokolade, ki jih ponudniki predstavljajo v različnih in zelo izvirnih oblikah.

A ljudje vse bolj pazimo na zdravo prehrano, izogibamo se tisti, ki vsebuje gensko spremenjene organizme, vse več pa je tudi tistih, ki so alergični na različne sestavine, ki jih lahko vsebuje tudi čokolada. Zato se neradi odrečejo koščku sladke omame.

Dobra novica zanje je novost na našem trgu, ki k nam prihaja iz Anglije. Gre za RAWR čokolado, ki je organska, veganska, presna, brezglutenska in naravno sladkana, torej brez dodanih sladkorjev in barvil in brez GSO. Skratka,  zdrava čokolada s karakterjem, ki je obogatena tudi z različnimi omamnimi okusi. Dodane so goji jagode, pa vanilija,pomaranča in mentol. Drznejši pa posegajo po čokoladi z lucumo, sadežem, ki so ga Inki zaradi priljubljenosti poimenovali kot »inkovsko zlato«. Lucuma je namreč nenavaden sadež, ki raste na drevesih visoko v Andih, na nadmorski višini med 1000 in 2400 metri. Domorodci jo v prehrani in pri obredih uporabljajo že tisočletja, mi pa jo bomo užili v čokoladi RAWR. Oglejte pa si tudi darilni program.

Rawr – enostavno odlična čokolada brez greha!