Mogoče boste tisti, ki ste vedno negativni to razumeli kot šalo vendar roko na srce poskusite se kdaj pa kdaj nasmejati in poskušati koga spraviti v dobro voljo, če ne drugega vsaj razmišljati pozitivno in se ne odeti v črno barvo, ki vas bo spremljala vse življenje ter vas pahnila v depresijo…

Ljudje pravijo, da je depresija slaba vendar ste se kdaj vprašali, kaj storim v boju proti depresiji v svojem življenju?

Verjamem, da če bi naravnali naše misli na pozitivno stran mišljenja ter življenja bi bili vsi manj depresivni in nervozni.

Resda smo vsi izpostavljeni problemom, ki nas bombandirajo z vseh strani vsak dan. In če se poskusite osredotočiti na pozitivne stvari bodo negativne postale manjše in lažje za reševanje.

Iz dneva v dan jih boste bolj vešči in na svet ter ljudi okoli sebe boste gledali boljše.

Mogoče vam bo misel Herma Albrighta dala misliti in pomagala kako se rešiti iz teme, ki vas lahko neusmiljeno požre.

Poiskati morate razloge in načine kako naprej v življenju.

Če ostane oz. postanete pozitivni bodo ljudje okoli vas postali zbegani in počasi bodo preklopili v glavi ter se osredotočili na pozitivne stvari.

Zamenjali boste ozračje pa naj bo to doma ali pa na delavnem mestu.

Zapomnite se.

Taki kot boste vi do drugih taki bodo drugi do vas. Če pa osebe ne uspete spremeniti oz. vam neumorno utruja pa se jo ognite in dajte na ‘ignore’.

Kadarkoli bodo raznorazni Slovenceljni pričeli z opravljanjem, debato o slabih stvareh in negativnosti jo poskušajte spreobrniti na zabavno stran.

Če vam to ne uspe taka družba ni za vas in se preprosto odmaknite ter si poiščite novo. Zakaj bi se non stop sekirali in bili nesrečni, ko pa leta tako hitro bežijo.

Vsakdo rad sliši kaj dobrega, zabavnega in sproščenega. Začnite reševati probleme razumno, mirno in predvsem z glavo. Iz majhnih stvari ne delajte slona ter si ne komplicirajte življenja vsak dan.

Nihče mi ne bo rekel, da se človek ne more spremeniti. Vsakdo se lahko. Samo razčistiti mora v svoji glavi in svet bo postal lepši ter bolj zabaven.

Ostanite pozitivni in postanite, če to še niste in videli boste kako boste vzpodbudili ter podvzignili še ostale negativneže tega sveta.